Thursday, 12 September 2013

Segmen 1st Mama






jom lah kita join segmen mama buat ni. Ni first segmen mama taw.
Due date dia 30 september. Jom join ramai2.
Nak join klik SINI !

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

45 comments:

  1. hai,.. assalamualaikum,
    terima kasih join segmen 1st mama ye.. orang pertama yang join ni, diharap ada rezeki dik ann nanti ye, .... :)

    Lovely:
    Mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama...insyaAllah :)

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih...jom lah join jugak ^_^

      Delete
  3. Selamat bersegmen..dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  4. http://justlittlehappiness.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    follow dari segmen yang sama :)
    follback ya? and komen di entry yang sama :)
    thx :D

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen sis, kenit terjah dari segmen yg sama (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  6. http://husnamichi.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah TB dapat join..syukur..gud luck korangg.done follow.. ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  8. hi salan kenal!
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  9. Hai...selamat bersegmen ye dik An...done follow u,

    ReplyDelete
  10. BW dr

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  11. Hai...Dtang BW

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegment sis.. kita join segmen yang sama.. :D

    ReplyDelete
  13. salam.. dari segmen yang sama..singgah sini.. done folo sini.. sudi sudi singgah :
    SI RATU DI HATI SI DIA http://warnawarnithecolorz.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. 1- http://www.mhakimfaiz.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    2- http://sub.mhakimfaiz.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..dari segmen yg sama smbil klik n follow..:)..nnti follow n kunjung2 lah ke blog sya..
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  16. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  17. Fuza pun join sini

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  18. Salam..singgah dari segmen mama..Done follow kat sini...jemput singgah dan follow saya jugak yer..=D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  19. salam...singgah dr segmen mama jgak...done follow..follow sya smula ye.. =D
    http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  20. Salam kenal kak dari segmen yang sama
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  21. MG baru joiin, nsib baik sempat nk join segmen mama

    gud luck! :)

    ReplyDelete
  22. Singgah dari segment sama
    done follow sini

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    a.k.a
    http://coolstuffcdn.com/share/my/3510/4364910

    ReplyDelete
  23. Singgah dari segmen yang sama. done follow^^

    http://samdia.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  24. datang dari segmen yang sama.nak mintak like fb nie kejap boleh: LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  25. Singgah sini dari segmen yang sama,
    Segmen 1st Mama
    Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
    Dress Mahal Menunggu Untuk Dimenangi

    ReplyDelete
  26. singgah sini dari segmen yang sama...

    http://tetikusmerah.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  27. dtg dari segmen mama .

    http://itsmetira.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  28. terjah sini dari segmen 1st mama..good luck ye
    http://www.kisahsidairy.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  29. assalam...dr segmen yg sama...http://almiraalwani.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  30. salam .. peeka msukkan kamu dlm bloglist purlicious peeka ;)

    ReplyDelete
  31. singgah dari segmen yg sama..
    http://www.sigadismerah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  32. Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. done follow sini :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  33. http://selendandangputihku.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    Salam... hye... singgah sini. Done follow :)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.