Friday, 6 September 2013

Sedihnya Hati Ini



malam-malam macam gini layan jiwang atau syahdu best jugak , ditambah dengan kegelapan angin malam dan hujan lebat , air mata Dik An ni pun turut hujan membasahi pipi yang macam pau gebu ni huhu...

tetiba lah kan malam-malam ni nak layan syahdu. tengok kawan-kawan dah balik U masing-masing,lahai sedihnya...dah takdak kawan nak ronggeng sana sini je..dah takdak kawan nak jumpa selalu dah..tggu diorg cuti sem lah baru aktiviti jalan-jalan cari makan kteorg terlaksana.

dan yang paling sedih hati ni tengok kawan-kawan / senior / junior Dik An yang baru menjejakkan kaki ke IPTA , Ya Allah sayu sangat hati ni , tengok diorg best ja dapat sambung dah..jauh kat sudut hati Dik An rindu zaman study dulu , nak sangat sambung tapi apakan daya , tiada rezeki. InsyaAllah satu hari nanti.


hanya mampu berdoa agar diri ini diberi peluang macam mereka satu hari nanti..bila dah sedih2 Dik An suka fikir atau cakap bukan2 lepastu tersedar balik yang semua ni ketentuan Allah. Jangan bersedih kerana Allah sentiasa ada bersama kita. Moga diri ini terus kuat untuk mengharungi perjuangan hidup.

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

4 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.