Tuesday, 10 September 2013

Sari From India




cantek tak ?
yg kiri kakak Dik An punya dan kanan mestilah Dik An punya.
Dik An dan pink tak dapat dipisahkan.
Ni kain saree from india , cousin Dik An study sana so setiap kali dia balik mesti ada je kaen yang dia bawak balik jual kat kteorang...
so,Dik An ngn famili pulak memang tak boleh tengok kaen cantek2 ni,terus amik je lah...lagipun mama yang bayarkan hihi..mekasih mama ^_^
ni pun tengah pening fikir nak buat baju apa , sebab dah cantek2 macam ni tak kan nak wat kurung biasa pulak hehe..
tapi tengah kuciwa sebab sebenarnya Dik An kenan yang turqoise kelabu tu , bila td belek2 kemain ingt tu Dik An punya sekali haa mak cakap lupa lettew , kamu punya pink turqoise , huwaaa. Takpelah pink tu pun cantek jugak .Hiks!


sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

p/s : dupdapdupdap jantung ni tanpa sebab. Huhu.


4 comments:

  1. Salam. Buat baju kurung Pahang. Dah isi tabung nuff anda.

    ReplyDelete
  2. hihi...buat baju apa-apa pon cantik gak..hihihi


    derma nuffnang :)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.