Wednesday, 25 September 2013

Sapa nak order ?


Malam ni saja nak tunjuk kat korang yang jubah , abaya , telekung serta tudung bawal yang kakak Dik An jual. Dik An tolong promote jaa. Kononnya  PRE-ORDER gituu :D 



Telekung. Rm 65 + Free postage !


ini warna ungu lembut.
Rm 65 sekali pos :)


ni warna cekelat muda.
Rm 65 sekali pos...


ni warna ungu terang.
Rm 65 sekali pos...


ni ungu gelap.
Rm 65 sekali poss..


ni warna maroon.
Rm 65 sekali pos.


jubah cotton.
saiz s to xl.
Rm 45 sekali poss.


jubah cotton.
saiz s to xl.
Rm 45 sekali poss.



jubah cotton.
saiz s to xl.
Rm 45 sekali poss.


jubah cotton.
saiz s to xl.
Rm 45 sekali poss.




abaya..
Rm 75 sekali pos.


tudung bawal bertone.
Rm 37 sekali pos.


tudung bawal bertone.
Rm 37 sekali pos.


tudung bawal bertone.
Rm 37 sekali pos.


tudung bawal bertone.
Rm 37 sekali pos.


tudung bawal bertone.
Rm 37 sekali pos.

ni lah sebahagian dari yang kakak Dik An jual , tapi dalam masa yang sama Dik An letak jugak kat page Dik An kat fb tu. Korang jemput lah tengok dan like ye page Dik An tu. Almaklumlah budak baru nak business cam Dik An ni kalau bapa kerat je like susah lah sikit kan. Dik An ni sebenarya pemalu tau tapi terpaksa tebalkan muka mintak korang like huhu..
Jemput tengok ACIK BABY's SHOP CENTER .
Terima kasih , segala kerjasama amat Dik An hargai. Owh ya kalau ada yang berminat dengan telekung , jubah semua tu boleh hubungi Dik An kat page DIK AN.

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.