Friday, 13 September 2013

Redha :)



salam jumaat.
semua yang berlaku ni adalah ketentuan Allah.
Anggaplah ianya sebahagian daripada takdir hidup kita.
Gagal sekali bukan bermakna gagal selama-lamanya.
Dan Allah dah tentukan yang Dik An tiada rezeki lagi untuk sambung belajar wat masa ni. Saat tengok keputusan rayuan DUKACITA . Dik An dah senyum takpe ujian Allah. Allah nak kita usaha dan berdoa lagi padanya. 
Parents Dik An cakap takpe,usaha lagi ,mungkin Allah dah tentukan yang terbaik untuk Dik An kan. So next intake Dik An cuba lagi.
InsyaAllah mana tau ade rezeki Dik An ke kan.
Wat masa ni Dik An redha dan pasrah je :)
Ini semua ujian Allah :)
Tahniah pada yang berjaya !
salam sayang
-Dik An-


terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

10 comments:

  1. for now wdik an berusaha cari part time job lah dulu :) goodluck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu lah sis fae...kena jari job dulu hehe...insyaAllah dapat kot :)

      Delete
  2. bagus semangat tu! kuat tau.. insyaALLAH, ada rezeki belh besar tgu awk tu! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah...AMIN :) , kena kuat kalau tak kuat habis lah huhu..

      Delete
  3. jgn down ye dik an..xpe rezeki dari dia pada dia jugak la kite meminta..dekatkan diri pada dia ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak down :) yup mungkin ada hikmah dik an tak dapat ni..mungkin Allah nak suruh dik an berdoa dan memohon lagi padanya :)

      Delete
  4. InsyaALLAH adala rezki tu dik an..yg penting usaha dan berdoa ye..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah :) dik an selalu doa...mungkin lambat sikit rezeki untuk dik an :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.