Sunday, 1 September 2013

Produk Anugerah Pilihanku

update lagi hehe , selagi boleh update kita update je ye. Update kali ni Dik An nak share dengan korang tentang produk Anugerah . Korang pernah dengar , pernah tengok atau pernah cuba tak tentang produk ni ? Kalau korang nak tau dengan lebih lanjut korang boleh tgok SINI , macam2 produk yang Anugerah keluarkan :)

Untuk Dik An sendiri memang Dik An wajib ada 3 benda ni , Pencuci muka anugerah , UV foundation Penaik Seri Anugerah dan minyak sejuta rahsia Anugerah. Apa yang bestnya produk Anugerah ni sebab semua produk dia berasaskan ayat Al-Quran tau :)


pencuci muka Anugerah untuk kulit yang bermasalah , macam kulit Dik An berminyak so sesuai lah guna yang ni. Dulu mula-mula macam tak yakin tapi bila Dik An guna pencuci muka yang laen suka jadi mengelupas yang pedih2 tau tepi mulut ngn hidung ni , so bila guna pencuci muka  Anugerah, alhamdulillah takde dah smua tu. Tang kulit minyak tu kurang lah sikit , nak kata tak minyak langsung tu tipuu okey , mesti ada jugak walaupun sikit. Best je guna , segar bau daun sireh dan yang penting telah di baca dengan ayat-ayat Al-Quran. Sambil cuci muka bacakan Al-Fatihah dan selawat 3 kali.


Yang ni UV foundation dia , best guna.. Orang kata penaik seri gitu nak nak pulak dah dibaca dan berasaskan ayat Quran membuatkan diri Dik An lebih yakin nak guna tau. Bila pakai tu Dik An rasa ada keyakinan diri dan berani  tampil nak cakap2 dengan orang yang lebih tua ni , maklum lah Dik An ni kan pendiam sikit hehe . Foundation ni pun antara produk yang paling laris , nak g beli je mesti dah abis wuwu :( , so Dik An cadangkan korang cuba lah beralih arah terhadap UV foundation Anugerah ni pulak :) Owh ya , sambil sapu kat muka sambil2 lah korang baca selawat...


yang ni minyak sejuta rahsia , banyak rahsia dia.. Yang ni Dik An selalu guna bila senggugut , lenguh kaki , sakit2 badan memang cepat2 sapu , alhamdulillah rasa lega je . Bagi Dik An memang Dik An rasa lega dan sakit tu hilanglah , orang laen tak tahu lah , laen pengguna laen ragamnya hehe , ni pun sama sambil urut2 guna minyak ni baca lah selawat :)

so,korang yang tak pernah cuba jangan lupa cuba tau , tak rugi mana pun sebab di jamin produk Anugerah ni memang bagus !

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

p/s : sudikan lah derma untuk 8share Dik An ya. 2 kupang je pun. Klik SINI :)



9 comments:

  1. kat sarawak belum ada lagi atau saya yang tak jumpa..hehe tapi air anugerah memang bagus..mak saya ada minum..tp tu je lah masalah dia, susah nak jumpa

    ReplyDelete
  2. hehe aie dia bagus, parents pun selalu minum jugak hehe..insyaAllah nnti2 ada lah tu, mesti senang jumpa :)

    ReplyDelete
  3. waahh eer xtaw pon ade jugak pencuci muka sume, ingat air anugerah dgn minyak sapu je tq dik an beri info ni =)) mmg akan di beli nih . heee

    ReplyDelete
  4. hehe ade..bnyak lagi produk dia,kismis lah , susu kambing smua ada...kena cuba taw :)

    ReplyDelete
  5. ouh dik an guna product nie. nad xtau nak pakai product mana huhu singgah sini :D

    ReplyDelete
  6. Hehe...dik an pun rasa ni yg sesuai kot. Tp if ada yg lagi sesuai bertukar !! Hehe

    ReplyDelete
  7. Kat mana boleh dptkn produk ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebanyakan kedai kosmetik ada jual hehe...sorry lambat reply !:)

      Delete
  8. Berminat dengan Produk Anugerah boleh hubungi saya..
    Stokis Anugerah Shah Alam, Klang, & Kuala Lumpur..
    Boleh PM saya di www.facebook.com/szhealthbeauty.szhb atau boleh juga emel saya di szhealth.beauty@gmail.com

    Terima kasih.

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.