Thursday, 5 September 2013

Peningnya Nak Pilih.


korang buat apa je harini ? Harini Dik An dari tadi dok usha2 wallpaper untuk belog Dik An ni .
Dik An usha dekat Scrappin'Blogs dengan Shabby Blogs .
Haha boleh jadi gila tengok design wallpaper yang cantik menarik kau memang the bom lah hihi . Semalam amik kat shabby tapi harini usha2 kat scrapping blogs aaaa cantek2 smuanya , so Dik An pakai kan baju untuk belog Dik An ni dari scrappin blogs. Cantek tak ? Haha ni pun berkali2 tukar yang tu yang ni nak tengok mana sesuai,last2 yang sedia ada ni menjadi pilihan Dik An. Pening sebenarnya nak pilih tapi kena decide betol2 lah kan, kang tak decide asyik tukar baju baru je belog ni kan huhu :P

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :) 


4 comments:

  1. Salam..cantik blog Dik an's..sy like colour2 mcm ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih :) hehe Dik An pun memang suka colour2 cam gini hehe :)

      Delete
  2. cantik juga yang nie hehe :) nad klik2 ^^

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.