Thursday, 12 September 2013

Mampukah Dik An






samsung note III
gambaq macam besalah google marii !




cantek nya. serious geram tengok.
kalau sebelum ni tengok mama pakai note II ayah pakai s4 mini dah kenan sangat dah dua2 tu,siap tolak tambah bahagi darab hati lebih kenan ke note II. Tetiba pulak lahai ada Note III pulak , terus hati ni nak note III pulak.
Duhai hati pleasee tetapkan pendirian awk.

persoalan dia sekarang ni mampukah Dik An miliki note III ni. Kijo pun idok huhu. InsyaAllah boleh , duit raya dah simpan dalam bank , duit yg mama kasi bulan2 ni haa bulan ni lah baru reti nak bank in ke bank. Kalau idok semua melayang huhu.



dan sekarang jugak Dik An gigih menabung untuk note III tersayang.
tulah kecik-kecik dulu takmau menabung,bila dah besar cam gini baru lah reti menghargai nilai duit walaupong 5 sen. Dulu dulu time study bleh lah half tabung dah 70 hengget. Sikalang dah tak study dok umah je lambat sikit lah tabung ni bergerak hukhuk. Takpa insyaAllah satu hari nnti Dik An akan miliki note III nih. Hihi :)

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)


4 comments:

  1. gudluck menabung, masok asb. dpt jugak tambah2 ape yg patot =))

    ReplyDelete
  2. selamat menabung:) sikit2 lama2 jadi bukit ^^ hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mekasih...insyaAllah lama2 bertingket-tingket duit den hehe :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.