Monday, 30 September 2013

Makan dan makan lagi



ni ceghita petang semalam , konon nya Dik An teringin sangat nak makan Char Hor Fun , kalah orang ngidam pulak kan nak teringin bagai nak makan sangaat2 huhu...jadinya kakak Dik An ajaklah g tapau kat Old Town sebab kawan-kawan dia cakap sedap...makanya pergilah kami ke Old Town. First time i pegi Old Town uolls...hukhuk maap lah kita excited sikit sebab sebelum nak pernah jejak kaki ke Old Town...kesiannn kan :(



jadilah kami beli lah Fried Noodle Hor Fun dekat sana , hurm...not bad jugak , nak lebih sedap makan dengan sup yang disediakan..


yang ni Chicken Hor Fun ...sedapp jugak tapi tak pedas , kalau pedas sure mengancam gituu :D


dan ini Tokoyaki ...memang peberet lah ni , yang ni setiap kali ke pasar malam wajiblah beli ini tokoyaki..Dik An suka beli yang sotong punya hihi..


dan ini yang Dik An post ke instagram semalam..Hobi Dik An memang makan dan makan lagi , see punya tamak sampai 3 sekali Dik An sumbat dalam perut, ni bukan makan nama dia tapi melantak ! haha...malam semalam lepas makan hanya mampu tersandar kekenyangan...Dik An akan teruskan misi mencari Char Hor Fun yang sebenar di kedai2 sebab yg Old Town punya sedap tapi tak tepati citarasa Dik An huhu..nak masak malam so explore dulu kedai ke kedai baru nak try wat ! sekiann..*lepas hapdet pasal makan teruss lapar wey*

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)





6 comments:

  1. x prnah pegi Old Town . tskk tskk. T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita pon baru first time semalam hukhuk...

      Delete
  2. akak suka makan tokoyaki...sedap...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalh kita...sedap...tak pernah jemu makan dia hikhik..

      Delete
  3. Replies
    1. hehe tulah...walaupun first time pegi semalam...tgok book menu dia..mak ai cam nak order semua huhu.

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.