Wednesday, 18 September 2013

Kembali sihat



Lamanya Dik An tak hapdet belog kesayangan ni.
Tapi selalu lah bukak approved comment and blogwalking belog orang.
Nak hapdet tak daya sebab tak larat.
Dik An blogwalking pun sambil baring sambil tido wuwuwu.
Akibat tak berapa nak sihat kan tu yang belog terbiar menyepi.
Sekarang alhamdulillah dah sihat dah kuat sikit boleh lah kembali hapdet seperti biasa. Akibat banyak fikir terus migrain. Lepastu tak tau lah salah makan ke ape ke panas dalam ke sakit perut cirit birit muntah2. 
Rasa lemah je tu tak mampu nak hapdet.
Sikalang dah sihat hali-hali mau hapdet ohhh.

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

8 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.