Monday, 9 September 2013

Jom Dinner





korang dah dinner ? Jom dinner dengan Dik An.
Dik An baru nak dinner , kesian kan..huhu..
Menu diet sihat Dik An malam ni ialah Garlic Bread with Mushroom Soup.
Tapi masalahnya diet ke kalau makang tanpa henti sebab sedap sangat huhu...
Simple tapi sodap..
Semua yang instant punya je. Garlic tu pun beli yang jenis butter garlic then sapu kat roti , taruk garlic powder sikit , bakar !
Yang Mushroom soup pulak instant yang maggi punya tuh.
Really easy and simple.
Korang pun boleh cuba hihi..di jamin sedap ! Tak tipu punya .

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. hihi....cik akak nak makan ayam goreng lah dik an..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. siang td dh mkn dah ayam goreng kepci hihi..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.