Friday, 20 September 2013

It's Friday





selamat pagi ! Yeay it's Friday. Hari yang semua orang tunggu2 kan.
Dik An pun tggu hari jumaat sebab nak nyopping kat pasar kemboja ekekeke.
Bab shopping no satu and serah pada Dik An. Tapi kalau Dik An shopping kejap je , dah set dalam mind nak beli apa , then pegi pasar kemboja terus g cari apa yang Dik An nak je , dah takde dah nak nyinggah gerai sana sini. Dik An jugak jenis jalan laju so memang cepat je lah prosesnya kan hihi.
Oopps terlebih sudah hehe , apa2 pun salam jumaat dan selamat menunaikan solat jumaat buat kaum Adam :)
Selamat berhujung minggu jugak untuk semua !

Terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

1 comment:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.