Tuesday, 3 September 2013

Hasil Rembatan Semalam Kat Pasar Kemboja



salam maghrib uolls..tetiba tengah simpan-simpan ,kemas-kemas baju yang baru beli semalam ni lahai cantek jugak eh baju aku ? Muehehe sapa lagi nak puji kalau bukan diri sendiri kan.

Kat tempat Dik An ni every monday and friday akan adanya pasar kemboja,korang pernah dengar tak ? Pernah masuk berita tau..setiap kali pergi memang habis lah RM bertebangan kepada si penjual kan . Tapi naseb baik RM yang terbang tu duit mak , idak lah terasa sangat cuma kadang2 je rembat guna duit sendiri.

Setiap kali pergi boleh jadi gila tahu , yang tu nak yang ni nak , kadang siap kali pergi mak kasi RM100 lepastu call dulu mak cakap nak itu ini and mak siap cakap ''dik kalau tak cukup duit meh balik amik'' , Huwaaa mak perli ke hapa ni haha.



ni hasil rembatan jumaat lepas , 20 hengget ja ni. Lepastu masa zura ngn dayah datang umah ,zura punya kenan kan baju ni , so isnin *semalam lah kan* Dik An pergi lah beli untuk zura tapi takde saiz ni makanya laen sikit lah untuk dia. Hope dia suka and dia yang nak warna ungu.


ni zura punya,purple kaler meh..al kisah semalam dayah wechat nak baju macam kat atas tu , nampak gaya nya jumaat ni g lagi lah pasar kemboja,habis lagi RM haha..*mak siap kan bnyak2 sikit eh RM* 


dan yang ni Dik An rembat untuk diri sendiri , RM 35 ...sebenaqya harga 45 hengget tapi Dik An cakap kejap nak fikir , terus pakcik tu cakap takpelah 35 je dik , haaa terus grab lah kan. Wechat dayah gambaq ni sudah dia keliru nak yang ni or yang atas sekali tu..Dik An menghasut cakap amik dua2 tapi dia dah decide yang biru tu ja hehe..

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)





2 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.