Monday, 9 September 2013

Happy Working To All of You :)



picture macam selalu lah , always from encik google.

selamat pagi semua. selamat kembali bekerja. jangan malas-malas. no monday blues. hihi pandai Dik An kasi nasihat jangan malas-malas semua kan. Mentang-mentang lah Dik An ni penganggur terhormat. Hihi.
Sebenarnya Dik An keje jugak tau, jadi babysitter. Tapi jadi babysitter untuk anak abang jelah. Lecturer Dik An cakap ok lah tu , babysitter tu pun dikira sebagai bekerja jugak hehe. So meh lah kita keje ghajin-ghajin. Jadi pekerja cemerlang , gemilang dan terbilang gituu :D

Asal isnin je semua jadi malas sebab malas nak masuk keje , tapi cuba jumaat mesti semua excited kan sebab nak cuti hujung minggu. Tapi kawan-kawan Dik An kat KL nun kesian diorang,sabtu ahad pun kena keje. Takpelah cari keje rezeki kan. Ada rezeki lebih masyuk sikit boleh diorang belanja Dik An kan kan ? Hihi..

Okey Dik An stop dulu kat sini , nak kuar dating dengan mak ngn little aryan. Suka tau bab kuar2,shopping2 nih hehe. Happy working awak-awak yang sedang bekerja tu !

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

8 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.