Thursday, 12 September 2013

Hanya Mampu Berserah




besok adalah penentu untuk semua calon lepasan stpm/diploma yang memohon rayuan UPU.
Ku hanya mampu berserah dan berdoa pada yang maha Esa.
Andai kata ada rezeki ku adalah,andai kata tiada rezeki ku terima dengan hati terbuka.
Apa2 pun good luck untuk calon2 rayuan semua. 
Pesanan untuk diri sendiri kuat kah hati terima segala keputusan dengan hati yang terbuka. Andai kata tidak berjaya usah putus asa farihan. Berdoalah padaNya.

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

10 comments:

  1. Doa yang terbaik untuk anda...dah isi tabung anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu berdoa tapi tiada rezeki. Mungkin Allah nak dekatkan lagi saya dan DIA. mekasih :)

      Delete
  2. Terima apa pun keputusan dengan redha dik An..Allah lebih tahu apa yang terbaik untuk kita dan dialah sebaik-baik perancang...All the best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dik an trima walaupun tak dapat masuk u :) sabar itu penting...apa2 pun tq :)

      Delete
  3. betul2. good luck kepada mereka :)

    ReplyDelete
  4. In Syaa Allah , pasti ada , Allah akan membantu setiap hambanya yg berusaha .. Good Luck ! :D ~PEACE~

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan Allah tahu apa yang terbaik untuk hambanya :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.