Monday, 2 September 2013

Gadis Jubah


Tetiba dah suka pakai jubah sebab first time beli ngam ngam dengan tinggi Dik An ,sebelum kalau beli kena potong and jahit sikit bawah tu , tu pun ngam ngam sebab Dik An amik saiz budak2 haha!


terasa diri ni ayu and lemah lembut je pakai jubah huhu. Beli kat nilai , siap cakap mak jom beli jubah lagi untuk pakai raya haji hehe.


maen belasah je pakai dengan tudung yang hado , matching ke tak lantak lah janji Dik An rasa cantek haha...


with my lovely syuhada , dia balik buat surprised on her brother wedding , tapi Dik An ngn mak Dik An tau je dia nak balik hehe..


2 anak dara berjubah , 1 kanak-kanak dan 1 ibu mengandung yang turut pakai jubah jugak.


awwww ! Dik An rasa kurus sangat masa ni haha..


terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)



3 comments:

  1. jubah ni memang cantik kalau pakai kena dengan badankan..

    ReplyDelete
  2. shakira : betol2...hehe tapi Dik An ni pendek berisi pulak tu so kurang sesuai huhu...

    nad : mekasih :)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.