Thursday, 19 September 2013

Fengsaaaaan



salam tengah hari...selamat ber 'lunch' pada semua hehe.
Jantung Dik An tngah degup laju,terkejut tak abis lagi wuwuw.
Haish tahap terkejut tu rasa macam nak fengsaaan tau.
Al kisah Dik An nak pos laju gift untuk yana kat puchong and one more yana kat Aussie. Untuk dua2 Yana ni Dik An kasi gift yang sama supaya adil lagi saksama. Berkeyakinan je Dik An masuk nak pos laju ni tau. Semangat nak kasi gift ke orang. Nasib tak ramai orang kalau tak hadehh malu den hihi.
Memula pos ke yana di puchong kos dia hanya 6 hengget je. 
Tiba masa untuk yana di Aussie " ok dik kos barang ni 97 hengget''. Dik An ulang balik apa yang dia sebut tu , lepastu Dik An tanya agak2 amik masa bapa hari eh ? Lepastu dia kata dalam 5 hari bekerja. Dik An pun terus cakap owh takpe lah bulan 10 saya datang balik sebab birthday dia bulan 10 ni. Saya ingatkan lama nak sampai tu pos sekarang. Tapi tapi sebenaqnya dalam handbag just ada 70 hengget. Memang Dik An bajet around tu ja. Taklah singgah bank dulu nak amik duit sekalinya mahal. Barang tu memang ringan. Angin tiup pun melayang haha. Yelah ke puchong 6 hengget ke Aussie 97 wuwuwu. Fengsaaaan ! Takleh borong kat pasar kemboja esop huhu. Takpe janji hati ikhlas sebab dah niat nak kasi kan.
So hujung september ni baru lah nak g pos balik gift ke Aussie. Boleh sampai on her birthday 8 October Huhu.

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. wahh , kat aussie ? dekat seratus gak eakk kos penghantaran tu . mahal gila --' takpe2.. pelan2 kump0l duet dulu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tulah pasal mahal gila kan...tulah slow2 kumpul duit hehe

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.