Sunday, 1 September 2013

Eh Dah September


Tadi masa update entry baru perasan yang dah masuk september , lahai cepat nya masa berlalu , selamat tinggal August ! August bnyak suka dari duka , september tak tahu lagi apa yang bakal jadi dan datang, apa pun yang jadi harapnya Dik An dapat hadapi dengan penuh kesabaran , semoga bulan september ni membawa rezeki , rahmat , kegembiraan dan keceriaan buat kita semua :)

p/s : dah sembilan bulan Dik An menganggur ! haha

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

4 comments:

  1. x terasa ye berapa bulan lagi kita akan tinggalkan year 2013 ^^ rajin2 je dik an search for vacancy via internet ke surat khabar etc goodluck!

    ReplyDelete
  2. hehe selalu jugak search tapi mungkin takde rezeki lagi :)

    ReplyDelete
  3. insyallah...usaha itu tangga kejayaan..mudah2an dipermudahkan segala urusan:) norazhobbies

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.