Thursday, 5 September 2013

Dulu Tak Suka Sekarang Suka


dulu cukup tak suka pakai shawl , rimas katanya tapi SEKARANG aaaa suka sangat pakai shawl , dah tak kisah walaupun nampak pipi kita tu macam Pau sengget harganya ekekeke :D



dulu tak suka pakai jubah tapi SEKARANG alhamdulillah suka sangat pakai jubah , nampak lebih ayu gituu :D


petai...yes dulu sangat lah tak suka makan then bila orang paksa makan not bad dan SEKARANG jadi suka sangat makan petai tambah yang rebus punya cecah sambal belacan. Arghh sedap sangat tuh.


Dulu tak suka sejarah tapi kenapa SEKARANG dah tinggalkan zaman sekolah baru rasa eh senang je sejarah sebenarnya dan minat pulak dan sibuk lah nak tahu hal2 sejarah ni. Dulu2 time kelas kau ignore je kan farihan huhu.


Dulu tak suka nak masak-masak ni. Kalau mak suruh masak sebolehnya Dik An nak ngelat nak lari sehabis mungkin. SEKARANG orang tak payah nak suruh Dik An sendiri rela hati nak masak kasi orang makan. Jatuh cinta dah dengan dunia masakan ni.



Dulu tak suka awak SEKARANG suka sangat. Hahaha bab ni Dik An maen2 ja . takdak makna nak suka suki kat sesiapa ni hehe. Biar masa yang menentukan semuanya.

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)


2 comments:

  1. Salam kenal..BW dan follow sini..Dulu lain, sekarang lain la kan..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe nad pun banyak dulu dan skrg hehe ;)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.