Sunday, 8 September 2013

Bukan Sombong Tapi Tak Suka

dear friends facebook and twitter maapkan Dik An andai Dik An tak jawab comment,messages or tweet korang. Dik An jawab je selalunya tapi kalau strangers yang Dik An tak kenal tetiba nak tanya personal mintak maap lah memang Dik An wat tak tau je huhu.
SO,Dik An tak sombong tapi cuma tak suka bila stranger tanya kita soklan peribadi nih . Even kalao korang tanya dah makan ke , watpe tu bagi Dik An tu personal. Laen lah kalau kita dah kenal lama takdehal lah nak jawab soklan korang tuh hehe..
Cis cara Dik An cakap ni macam berlagak yang kau tu dikenali ramai je kan haha, tapi tulah diri Dik An...
Oppps kalau yg perempuan tanya soklan personal Dik An tak marah malah Dik An jawab je , tapi bagi yang lelaki je Dik An cukup tak suka kalau tetiba chat nak tanya personal huhu...

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

6 comments:

  1. hihi....cik akak pun cam tu juga...bila orang nak cakap yang pelik2...memaang cik akak tak layan 100 peratus dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe boleh geng lah ni :) bagus2 jgn layan org mcm tu hehe..

      Delete
  2. lain org lain cara they all berkawan right ^^ kalo fae fae layan tapi pastu *poof* hilang tanpa jejak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betol2...laen orang laen ragamnya hehe :)

      Delete
  3. mmcna cara nk brkenalan dgn dik an? sy nk brkawan

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.