Thursday, 26 September 2013

Budak Manja





ni amani , kakak kepada aryan , anak sedara Dik An yang first lah kiranya hehe..besar dah dia , tahun depan dah darjah satu..


tapinya manja yang amat sangat amani ni , ikut perangai Dik An kot huhu.
sekarang ni lagilah kat umah dia kat kulim dia ngn ibu abahnya je , adiknya aryan dengan famili Dik An kan lagi lah manja tahu, balik td dia tgok adiknya ada mainan baru , ada tabung baru , ada baju baru terus nanges , tak boleh adik lebih dari dia..lepastu tak kasi ibu manja2 dengan adik..haila kakak, adik kecik lagi tau ,kakak dah besar kena lah faham..ni kalau dia tau Dik An selalu cita pasal aryan dalam blog ni mahu nanges jugak kahkah..kakak behave yourself..dengan cakap ibu abah mama ayah cik baby dan yang laen2.
jangan cengeng dan garang sangat ye budak manja !

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

4 comments:

  1. Replies
    1. hehe manja...ikut perangai mak sdaranye huhu

      Delete
  2. Sama macam anak buah Nisa', bukan main manjanya - suka menjerit, complain banyak, menangis meminta perhatian. Kena ada anak buah lagi satu ni...

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.