Wednesday, 25 September 2013

Budak Baru Belajar



semalam Dik An dapat satu komen dari blogger terkenal HasrulHassan.
Sapa tak kenal beliau tipuuu sangat hehe.
Beliau komen di segmen beliau yang Dik An join.
Dia cakap blog Dik An dah kemas cuma perlu diperbaiki lagi untuk lebih ummmphh.. Lebih Umphh tu mungkin lebih menarik lah kan.
Dik An ni budak baru belajar jadi harap kawang-kawang sekalian bantu lah Dik An dan beri tunjuk ajar apa yang perlu ditambah baik lagi hehe.
Segala teguran Dik An terima dengan hati yang terbuka :)
Kerjasama korang amat Dik An hargai..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

3 comments:

  1. hehe..ok je blog ni:)

    nana dulu pun memula blogging,guna template macam dik an ni la,sekejap2 tukar...sekarang ni,takdanya..da malas:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..dik an guna apa yang dik an tau je..masih belajar lagi hehe...:)

      Delete
  2. wah... HH datang mengomen,,best tu

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.