Monday, 2 September 2013

Bon Appetit !




selamat menjamu selera :)

Fuhhh lap peluh baru selesai masak untuk dinner , padahal senang and simple je pun menu Dik An malam ni , kunonnya nak diet tapi tak tahu lah kan kang terover makan pulak..

Dik An just masak chicken paratha and mushroom soup je , awal2 cakap mak taknak makan nasik , so inilah hasil dia , mudah je pun...semua bahan ready mate je , Dik An just masak kan or panaskan balik je hikhik..

sekali sekala tukar selera ni tak makan nasik sodap jugak eh , rasa macam nak lagi tapi awal2 dah pesan kat diri ni , macam mana nak kurangkan berat badan if makan non stop huhu..takpe, ni permulaan , laen orang laen cara nya kan..esok nak try buat salad ayam lah pulak hehe :)

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)


2 comments:

  1. Woaa chicken paratha hehe nad makan kari ayam tadi ;)

    ReplyDelete
  2. hehe kite harini baru kari ayam heheh..

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.