Friday, 20 September 2013

Bird's Nest Collagen Hydrating Mask





hari ni Dik An nak share dengan korang tentang face mask yang Dik An pakai ni . It is Bird's Nest Collagen Hydarating Mask. 
Sebelum ni tak amik tahu sangat pasal mask muka ni , just pencuci muka and krim penaik seri anugerah. Lepastu tah macam mana tetiba je hati ni cakap nak try pakai mask lah kan , tapi serious Dik An tak tahu mask mana yang okey yang tak okey. Pegilah Dik An ke Watsons berdiri lama kat bahagian mask tu belek satu2. Pening dah ni tak tahu nak pilih mana satu kan. Lepastu nampak lah mask ni , yang jenis ni ada tiga jenis , ada MILK , HERBS dan BIRD NEST COLLAGEN ni. Dik An terfikir dalam hati orang cakap sarang burung ni bagus untuk kecantikan dan kesihatan kan,nak nak pulak dia ada collagen so Dik An pun try lah beli dulu dan hasil dia bagi Dik An amat memuaskan.
Mak Dik An tegur cakap muka nampak laen sikit , lepastu yang bestnya pakai mask ni pipi ni rasa macam lembut je dan bila bangun pagi kulit muka Dik An dah tak berminyak ! Lepas pakai rasa segar je. Tang kulit tak minyak tu memang serious suka , kalau tak bangun pagi mak aii minyak gila muka nih.
Korang try lah beli , mana tau serasi ngn muka korang ke kan kan ?
Harga sepaket 6 hengget 5 kupang.
Bagi Dik An kalau nak cantik dan jaga muka tak salah berkorban sikit kan. Jangan berkira tu yang penting hehe.

sekian,wassalam...

Terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. Yes!! suka pakai mask..selang dua harimesti pakai..hehehe

    ReplyDelete
  2. hihi..cik akak jap lagi cari ok dear...
    nak try nie...


    sambil tu klik2 nuffnang :)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.