Thursday, 26 September 2013

Baru Dapat tengok Ijab Dan Qabul , nanges tak hengat dunia.




Korang pernah tengok cita IJAB DAN QABUL ? Alaaa cita ni tayang time raya harituh , tapinya masa tu Dik An kat PD kan so susah sikit lah nak nengok kluar makan lah , kluar jalan lah kan...jadinya baru semalam Dik An tengok.
Ketinggalan ketapi betul lah Dik An nih kah wuwuwu.
Bila dah tengok Ya Allah sedihnya cita ni , siap nanges2..
Dik An ada baca komen2 orang kat FB pun ramai yang nanges tengok cita nih.
Lagi satu cita ni pun boleh dijadikan sedikit sebanyak pengajaran dalam hidup kita...dah habis tengok tu siap replay lagi sekali , dah tengok kali kedua tetap nanges wey huhu...lagu-lagu dalam cita dia pun best jugak.



ni salah satu lagu dia yang Dik An suka , dok ulang dengar je lagu ni huhu.
owh sapa-sapa yang tak tengok lagi Dik An sarankan korang tengok cita ni.
Best and confirm nanges...sapa tak nanges tu hati keras lah kot :p

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

8 comments:

  1. Replies
    1. minat jugak ? Yeay ! Jom sep tangan hihi.

      Delete
  2. tak tengok pon..best sgt ke cite dia..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak kata best sangat tu idak lah jugak,tapi ada pengajaran dan yang penting sedeh banget huhu..

      Delete
  3. Replies
    1. suka jugak ? samalah kita...sepp tangan sikit hehe.

      Delete
  4. memang sensitif betol kan perempuan...hihi...orang menangis tumpang nangis....syukur tak tumpang orang marah kan dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betol tu cik akak...hati prempuan mmg sensitif hehe...tumpang orang marah tu mintak dijauhkan lah hehe :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.