Saturday, 7 September 2013

Apa Yang Pelik Tentang Dik An

harini saje boring2 nak share dengan korang tentang kepelikan diri ini. Takdelah pelik mana pun tapi famili yang suka cakap pelik lah kamu ni haha. So meh Dik An share kan hihi


gambar from encik google.
Durian . Sapa suka makan durian ? Dik An pasti ramai yang suka makan kan tapi Dik An tak suka. Eh bukan tak suka malah tak makan durian TAPI masak lemak tempoyak , ice cream durian , keropok durian dan kuah durian yang makan dengan roti jala tu memang kira peberet lah jugak. Yang tu lalu je kat anak tekak ni tapi buah durian yang asli anak tekak tak dapat menerima. Erk kenapa eh ? Tu yang famili cakap Dik An peliks !



gambar also from google.
haritu Dik An pernah cakap dulu tak suka makan petai tapi sekarang suka kan..tapi Dik An suka makan petai yang rebus cicah sambal belacan je , kalau petai sambal ni kurang sikit. kutip ikan bilis ngn udang je petai biarkan haha.setengah orang boleh je makan petai macam tu je tanpa rebus ke apa ke tapi tidak bagi Dik An huhu.


ikan keli dari en google.
sapa suka makan ikan keli ? Dik An suka sangat tapi hanya ikan keli bakar dan ikan keli goreng lada , kalau masak gulai ke , sambal lemak ke senang cita yang berkuah ni memang Dik An tak makan. Keli goreng pun kurang sikit makan nya. Yang ni peliks dan mengada famili Dik An cakap. Huhu.



aaaaa cantiknya gambar pisang ni. dari google semua cantek berlaka hihi.
Dik An tak suka buah pisang yang dimakan begitu saja even orang cakap baik untuk melawaskan badan eh ? Entah lupa dah hehe. Tapi kalau cekodok pisang , kek pisang dan pisang goreng memang laju je makan. Pisang saja tak tau kenapa susah nak telan. Peliks lagi famili cakap.



okey lastly sapa suka drive tapi tak pakai kasut selipar or so on. Yes i'am. Dik An cukup tak reti kalau drive pkai kasut. Rasa macam kaki ni tak kena je pedal minyak. Dik An yakin yang ni mesti ramai sama cam Dik An kan ? sambil drive tak pakai kasut. So yang ni tak peliks kot ? Hehe :D

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)


No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.