Thursday, 5 September 2013

Alhamdulillah selamat digunakan kembali

al kisahnya petang tadi kuar sekejap dengan famili g beli barang sikit dan kakak nak cari kasut sukan untuk student dia.
keadaan cuaca tu hujan. Nak kata lebat tak sangat , nak kata tak lebat pun tak jugak huhu..
Dah seghonok ke hulur ke hilir tibalah masanya untuk pulang ke rumah.
Sampai je kat umah kete park luar sebab dalam pagar dah penuh , so kakak datang kat pintu siap suruh turun cepat2 sebab nak amik aryan ,Dik An pun turun je laju-laju dan terlupa henpong ada atas riba Dik An .
Sebaik saja Dik An turun dari keta maka **gedebuk* bunyi henpong Dik An jatuh dalam kelopak air hujan.

gambar from encik google. Lebih kurang macam gini lah kedaan dia jatuh tu kan. Argggh sedeh sangat hati ni , nak nanges semua ada. Huwaaaa :'( .
Kakak cakap cepat2 jemur bateri semua tu , Dik An pun jemur lah bawah kipas kan. Haish takdak henpong rasa macam tak boleh nak apa2 pulak. 
Dan sekarang alhamdulillah henfon tu telah pulih dan selamat digunakan , kalau rosak memang Dik An meraung lah selama 3 hari 3 malam haha , nak tunjuk gambar henpong yg selamat digunakan kat korang fon ni takmau connect ngn laptop puloks, maybe kesan jatuh kot . Nak tgok henfon yang pulih boleh lah tengok kat insta Dik An. Do follow me ok at instagram nor_farihan. Eh promote pulak kan hehehe..

terima kasih daun keladi,
datang dan bacalah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. woaa dik an. tak yah beli baru. save duit ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kan.alhamdulillah...kalau jadi apa2 td memang nak mintak fon baru kat mama huhu

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.