Saturday, 21 September 2013

Akibat Tamak





omnomnom...nasik goreng kerabu with oriental chicken chop.
Dasar tamak + kebulur betuk Dik An nih.
Bukan satu tapi dua sekali makanan Dik An melantak.
Sebenarnya perut ngidam nak makan ni semua , asyik makanan sihat je amik kau melantak puas-puas. Ikut hati nak lagi satu kotiaw kungfu kang tak pasal2 mak ayah penampor karang haha. Dan akibat melantak ni semualah terus perut sakit giloo ! Muntah semuanya kembali dan cirit-birit.
Mak ayah Dik An cakap perut terkejut sebab sebelum ni kan Dik An makan makanan g sihat yang di bakar and toast je. Sekali melantak cam gini meragam lah perut. Huwaaa ni lah jadi kalau tamak sangat kan. Serik dah tak mau makan bnyak cam gini dah *k dengar je percaya jangan* haha. 
Duhai perut beware sebab tuan mu ini tak kan pernah insaf , dia kan melantak lagi dengan jayanya !



terimakasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. hahaha ! tu la , sekali nak telan , bukan main banyak haaaa ! , tapi nampak sedap , terliur pulak memalam cenggini

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kann...napsu smua tuh sebenarnya huhu...apa lagi jom ah join the club makan bnyak cam gini haha

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.