Sunday, 8 September 2013

Again T_T


sedang Dik An layan facebook dan blog,bunyi fong umah. Dalam hati berkata lahai malasnya nak kuar bilik g jawab sebab mata dah ngantok tapi memandangkan kat umah ada Dik An sorang je kena lah jawab kan jugak..
Mak Long Dik An call..kat bawah conversation yang buat Dik An nanges huwaaaa T_T

MakLong : Baby ke ni ? Rayuan U dah dapat tahu ke ?

DikAn : Ye baby ni. Belom tau lagi. *dalam hati hurm last week bukan dah tnya ke*

MakLong : Bilanya nak dapat tahu ni ?

DikAn : Lambat lagi long. Lambat. Tak tahu bila . *padahal Dik An tau mggu ni akan kuar result rayuan tapi kang taknak kecewakan semua org tu cakap lambat lagi.

Maklong : Lambat tu bila ? Kat kelantan dengar bnyak kosong. 

DikAn : Tah lah long *dalam hati dah tension*ayaq mata start turun*

Maklong : Nnti lambat sambung lambat lah kawin. Baby dah de calon ?.

DikAn : tak tau. Calon takde lagi .

MakLong : Pasaipa takdak lagi.
DikAn: Taktau lah . Takleh langkah bendul.

MakLong : Ya lah tu takleh langkah bendul tengok2 nnti baby dulu , silap2  
sambil belajar dah kawin.

DikAn : Hmmm tak tau lah.

Huwaaa Dik An tau cara Dik An cakap macam kasar tapi hakikatnya hati Dik An dah tension..MakLong boleh kata tetiap minggu call tnya pasal rayuan tu. Hurm dah habis cakap pasal rayuan cakap soal kawin pulak lagi ayaqmata turun laju. Sensetip Dik An ni. Sorry long baby tension je. Please jangan terlalu mengharap. Ada rezeki dan jodoh tak kemana. Nanges T_T. Kalau korang pun mesti sedeh org asyik tanya sesuatu yang tak pasti ni kan.
Dear family jangan terlalu mengharap pada diri ini tetapi doakan lah yang baik2.

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.