Saturday, 3 August 2013

Thanks Housemate !


selamat hari sabtu semua , harini hari last Dik An buat juih ghaya lepas tu buleh focus and always update belog , Yeay ! Tahun ni alhamdulillah cepat pulak siapnya , sehari siap dapat dua jenis lagi tau , tahun sebelum ni sehari sejenis and celup almond london pun nun malam ghaya baru wat , tapi tahun ni Dik An makin rajin sikit , bukan nak puji diri tapi bila makin dah besar makin perangai tu kena ubah lah kan , malasnya malas bertukar ke rajin wuwuwu :)

dah habis buat kuih ada lagi satu tugas menanti iaitu iron langsir , benda paling tak suka nak wat tetiap tahun haha yang ni perangai memang tak buleh nak ubah tau dan paling Dik An tak suka nak iron langsir tang sliding door tuh huhu.

Eh eh stop merepek , back to the title Dik An nak ucapkan bebanyak trima kasih dekat housemate Dik An masa kat poli dulu nih , Iffah.. Thank you sangat kasi kad raya , duit raya untuk Dik An dan anak2 buah Dik An sekali , terima kasih , malu pulak kite tau iffah dapat duit raya dari kawan sndiri , sama umur pulak tuh hihi. Apa2 pun trima kasih lagi sekali dan Dik An doakan iffah sentiasa dimurahkan rezeki .


ni lah kad and duit ghaya nya , kad and sampul duit RTM .. Iffah ni keje ngn RTM , thanks again iffah :)

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

1 comment:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.