Monday, 26 August 2013

Sesi Lompatan Yang Tak jadi


Ni gambar masa kat Teluk Kemang haritu , haha rasa lawak sangat gambar2 ni tapi Dik An rasa bukan Dik An tak pandai lompat salah fotographer sebenarnya haha.


first trial , salah orang yg amik gambar nih , kita tak ready lagi dia dah snap huhu.



second trial , tak ready jugak.


third , dah macam burung helang nak terbang je hikhik.


fourth , menjadi tapi ish tudung pulak mengacau ye.


fifth , macam hanto pocong rights ?


sixth , menjadi jua akhirnya haha.. yeay !

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)


3 comments:

  1. happy nye diee..penah g teluk kemang tp situ xblh mandi kan

    ReplyDelete
  2. nad : best ! hehe

    telinga bulat : eh yeke ? tgok ramai je mandi hehe..

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.