Wednesday, 21 August 2013

Sesi beraya di rumah cikgu - cikgi


bila dah lama tak update lahai perasaan malas makin membiak dengan jaya nya dalam diri ni . tapi demi belog tercinta terpaksa gagahkan jugak untuk menaip satu dua entry *dasar pemalas* huhu...
last week hari selasa , Dik An dengan kengkawan g beraya umah cikgu , dah hampir 5 tahun tinggal sekolah and tak pernah g beraya umah cikgu-cikgu pun tapi tahun ni terdetik kat hati nak g beraya , rindu cikgu2..
dapat lah beraya 5 rumah cikgu , Cikgu Fuziah , Cikgu Zarinawati ,Ustazah Huzaimah , Cikgu Suhaila dan Cikgu Aniza...tapinya rumah cikgu suhaila dengan cikgu aniza baru g ahad lepas je hehe..

sebenarnya kan cikgu-cikgu ni seronok tau kita g beraya rumah diorang , nak-nak pulak dah lama tak jumpa kan , setiap rumah adalah ktaorg spent time sejam je , kalau ikut kan sejam memang tak cukup..
tapi insyaAllah lepas ni Dik An dan kawan-kawan akan selalu ke rumah cikgu . jom layan gambar...

Dik An , zura , dayah , sima , syida dengan caon je g beraya , yang laen tak dapat nak turut serta , ni kalau cukup semua ada gamat suasana ni hihi..

dengan cikgu zarinawati , cikgu add math masa form 4-5 tapi add math tak credit pun hukhuk..

dengan ustazah huzaimah , sayang ustazah...dulu masa ustazah kena tukar jadual tak ajar kelas Dik An dah menangis oo Dik An sampai ustazah panggil pujuk kasi semangat smua huhu...

dengan laen2 cikgu asyik berborak sampai lupa nak tangkap gambar hehe , takpa nnti ada masa kteorg g sekolah plak , melawat cikgu2 kat sana ye :) 

sekian, wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

p/s : next entry bercuti di pd !

2 comments:

  1. bestnya beraya dengan cikgu :)

    ReplyDelete
  2. hehe best,sebab dapat borak macam2 tau :) lagipun sebenarnya cikgu2 sronok kita g braya umah diorang hehe..

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.