Thursday, 1 August 2013

Selamat datang Bulan Kelahiranku.


salam sejahtera semua , lahai lamanya Dik An tak update belog kan , Dik An busy sikit , ni pun curi2 update sambil kuih tengah baked dalam oven tu , jangan hangus sudah hikhik..sekejap je masa berlalu dan kini Ogos pulak menjelma , bulan Ogos ni dah lama Dik An tggu tau , yelah bulan kelahiran Dik An , welcome Ogos. Ogos juga Dik An tggu sebab hari raya , yang bab raya ni bukan Dik An je tggu tapi semua kan kan ? dan Ogos jugak Dik An sekeluagra nak g jenjalan hihi..sukanyaa ! Nnti ada masa Dik An update dan blogwalking korang semua ye ...

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.