Sunday, 25 August 2013

Patutlah kan


salam maghrib semua . korang pernah dengar tak DIET MENGIKUT JENIS DARAH ? Hokey Dik An baru first time tau ada nya pasal diet ikut jenis darah ni , tu pun Dik An tau sebab baca entry sis farah , kalau korang nak baca klik SINI . Mekasih sis sebab share entry tu kalau tak sampai ke sudah lah Dik An tak tau kan huhu.

Dan bila Dik An baca ya Allah , rasa terkejut sangat , no wonder lah diet Dik An tak menjadikan malah berat makin naik sebabnya sebabya Dik An darah O dah mengikut diet yang sesuai ialah makanan yang berasaskan daging , ayam sebab darah jenis O bnyak asid yang mencerna daging. Tapi korang kena avoid makanan yang berasaskan susu.

PATUTLAH diet Dik An rosak haha. Sebab Dik An kalau tak makan nasik nak diet kunonnya memang akan makan produk yang berasaskan susu macam yogurt semua tuh , benda yang kita suka tu lah rupanya kena avoid huhu. jadinya lepas ni kena cari resepi diet yang berasas kan ayam and daging.

sekian, wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

1 comment:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.