Wednesday, 21 August 2013

OHblogger Blogger baru




nak join klik SINI ! 

Nama : Nor Farihan Binti Ayob

Nama Blog : Dik An's Story

Mengapa pilih nama blog tersebut :  Dik An merupa singkatan nama di mana orang2 taman ini suka menggelar diri ini dengan nama Dik An , terjadinya Dik An's Story sebab dimana Dik An tu melambang kan diri ini manakala story itu melambangkan cerita-cerita yg dikongsikan kepada blog ini.

Link bloghttp://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/

Bila mula berblog : 19 Februari 2012

Tujuan berblog : pada mula nya sekadar suka2 untuk mengisi masa lapang tapi lama kelamaan jadi seronok berkongsi cerita dan ada kawan dari alam blogger ni .

Sebab sertai segmen ni : tujuan Dik An sertai segmen ni sebab Dik An rasa ia merupakan satu segmen yang bagus , seriously baru baca tajuk dah rasa nak join dan Dik An juga salah seorang blogger baru jadi Dik An nak berkenalan dengan korang jugak dan harap korang dapat beri tunjuk ajar serta turunkan ilmu berblogging dekat Dik An :)

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

19 comments:

  1. selamat bersegmen dear... mama follow sini..

    ReplyDelete
  2. thank you mama :), jom lah join jugak:)

    ReplyDelete
  3. Mudah2an terpilih.. Selamat bersegmen..^___^

    ReplyDelete
  4. http://mamamamy.blogspot.com/2013/08/segmen-ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini..^^ dr segmen sama..

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  6. All the best to you... :)
    Selamat berblog.

    ReplyDelete
  7. Salam, Qeela dtg singgah bls kunjungan dr segmen yg sama :) Thanks yea, salam kenal & all the best to u too :D

    ReplyDelete
  8. good luck sayang

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan..dari segmen yang sama..

    http://aswanazmy.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  10. saya lah si anon tu.. ntah mcmana boleh btukar jd anon..hehehe nway.. terima kasih singgah diblog azstory..^___^

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan...dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan...dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  13. Bw sini :) Jom singgah blog saya dan lihat giveaway menarik http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan..www.tepakku.com

    ReplyDelete
  15. selamat bersegmen
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  16. Hi,dari segmen yang sama. selamat berkenalan. Gud Luck! http://akudot.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah, saya singgah sini jenguk rakan blogger yang join segmen ini ... blog sangat kemas, cuma perlu diperbaiki untuk lebih ummmphhh....

    In Sha Allah, selamat hadir ke dunia blog Malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...insyaAllah akan cuba perbaiki dari semasa ke semasa :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.