Saturday, 3 August 2013

Kasut Raya Bersyarat


kembali update hihi..al kisahnya semalam Dik An kuar dengan kakak , saja jenjalan paghit buntaq and tujuan utama nak beli tudung untuk amani , dia dok berkenan tudung rama2 tuh, so g lah beli kan.. dah setel beli tudung dia , jalan2 masuk kedai kasut .. tak planning nak beli pun sbb Dik An ghasa umuq macam Dik An ni tak payah lah kasut ghaya bagai kan , just pakai apa yang ada.. tapi dalam masa yg sama Dik An mmg dah lama aim dah satu kasut ni tau..

taraaa ni lah , memang dah lama aim tapi time tu rega dia 79 hengget tapi masa tu kan student lagi idak lah mampu , so dah masuk semalam and ada duet di tangan memang nak amek jugak lah kan , kakak dah rembat sepasang kasut untuk dia , so Dik An pun rembat jugak yang ni , dah kenan kang teringat pulak , amek je lah..

dengan harga 55 hengget Dik An berjaya memilikinya tapi kakak Dik An belanja , alhamdulillah selamat RM dalam purse Dik An haha..tapi dia cakap dia belanja kasut raya ni dengan syarat , syarat first tolak hutang duit minyak keta yg Dik An tolong isikan dan baki selebihnya sila lah tanda kertas exam dia , haha..haish kasut punya pasal kan so trima je lah syarat2 tersebut , so nnti bertambah lah keje Dik An tak pasal2 jadi penanda kertas hikhik ..

sekian saja celoteh Dik An , wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)


No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.