Monday, 19 August 2013

i'm back


alhamdulillah , hari keduablas beraya barulah Dik An memuncul kan diri , Dik An sibuk beraya dan berjalan sampai lupakan blog kesayangan ni , time raya nak wat entry baru susah sikit , baru nak bukak laptop dah ada orang datang , dengan aryan lagi...bukak je laptop haa dia tutup balik huhu T__T.

ingat last week masa g PD , nak lah wat auto publish tapi tak sompet jugak , takpe nntikan minggu ni Dik An update segala cerita suka duka Dik An masa ghaya nanti ye , lagipun dah lama tak update memang nak balas dendam balik lah kan hihi..tunggu ye kemunculan Dik An semula .

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

3 comments:

  1. hehe okey dik An :) take ur time ^^

    ReplyDelete
  2. tak pe dik...lepas nie kita meragam lah dengan blog..hihi

    ReplyDelete
  3. nadya dyana : hehe betol2 amik masa dulu kan..

    cik akak : meh kita meragam sama2 tau.

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.