Monday, 19 August 2013

Hari Raya 2013


orang laen dah lama cita pasal hari raya diorang kan, Dik An je baru nak cite hehe...takpe cepat atau lambat yang penting terupdate jugek blog ni kan :) , owh Dik An kembali menggunakan template yang baru ni , sebab Dik An lebih mudah faham dengan yang ni , so selamat tinggal blogskin , selamat tinggal classic template smua tuh , Dik An mmang tak reti , so Dik An kembali guna yg asal. Biar lah orang nak kata blog Dik An ni buruk ke apa , janji Dik An rasa cantik :) *masuk bakul angkat sendiri*

okey stop membebel , takmau cakap banyak meh lah tengok gambar Dik An satu family..

tema hijau uolls , ni tak cukup ahli , abang raya umah mentua dia dulu .. tiap2 tahun wajib ada gambar yang berlatar belakang kan tempat tersebut , dah macam studio dah haha.. owh ya ni kat umah tok Dik An..

sister , mummy and Dik An :)

terima lah gambar tuan puteri berseorangan :)

alhamdulillah , walaupun umur dah doplohdua tahun , masih ada yang sudi memberi , terima kasih banyak2 buat parents , siblings , pak sedara and mak sedara , sepupu serta sepapat , cikgu serta cikgi dan jugak kawan2 yang memberi duit raya. Total semua , alhamdulillah RM 545 :)

sekian saja dulu , nnati Dik An update lagi corat coret Dik An sepanjang raya ye :)

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)



2 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.