Wednesday, 28 August 2013

Effect Twins Di Picsart

orang laen wat gambar kembar cam kat bawah ni haa Dik An pun teringin, so tgok cousin Dik An post kat instagram Dik An pun merisik khabar lah tanya macam mana buat kan , so semalam g umah tok cousin Dik An pun ajar lah , dengan menggunakan application Picsart. Mekasih ikah ajar baby , senang je pun ghupanya kehkehkeh. Meh lah tgok kembar seiras sesiam Dik An kat bawah ni haa :D

sama tak kami ? Hiks !


Kami kembaq siam wey. Sob sob sob :(


aryan pon hado kembaq siam dia..


kembaq siam lagi. Haha dah reti edit jadi twisn cam gini keje nak wat gambar cam gini je lah kan . Hehe.

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

p/s : sesapa nak tahu cam mana buat gambar ni jangan segan silu tanya :)

8 comments:

  1. nanti bolehlah saya cuba pulak apps ni :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hai...dekat picsart amik distort then nanti amik mirror :)

      Delete
  3. Replies
    1. awak kena install picsart ni dulu...

      Delete
  4. Tak pham laa .. kat draw kea ? Ajarkan please

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.