Sunday, 25 August 2013

Alhamdulillah , Doplohdua Sudah !


twenty two already !
alhamdulillah , semalam doplohpat ogos genap lah umur Dik An doplohdua taon. Harapan Dik An untuk diri sendiri ialah supaya lebih matang sikit sama taraf dengan umur Dik An , yg bab matang ni semua cakap cam gini tau haha , alaa jadi mcm budak2 sikit , cengeng2 tu memang tak dapat nak dipisah dengan diri Dik An , so harapan yang tu memang tak lah kan huhu.

thanks to famili yang belanja makan , dua kali pulak tau , selasa ni abang pulak , so jadilah 3 kali...memang sesuai dengan prinsip Dik An hidup untuk makan , jadi as a present smua pakat blanja makan je lah , huhu , takpe Dik An suka cuma yang tak suka nya bila timbang berat naik , huwaaa tak boleh ke berat tu statik je , ni Dik An nak ushakan trun berat blik bagi statik je , Dik An kalau nak trun berat ada masa2 dia , masa sakit , masa penat gila haa tu trun lah , huhu takpa i'm trying my best !

sekian,wassalam..

terima kasih sudi baca,
dantang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

7 comments:

  1. Happy belated birthday . .
    May Allah bless you :)

    ReplyDelete
  2. trima kasih ain syima and dianaa :)

    ReplyDelete
  3. dah boleh kawin cam nie...hihi...

    hapi bday adik an sayang

    ReplyDelete
  4. mekasih cik akak :) , kawin ? hehe insyaAllah kalau jodoh cepat kan hihi :)

    mekasih ahkakgojes :)

    mekasih nadya :)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.