Wednesday, 24 July 2013

Tolong Dik An ?? :(


Okey Dik An nak tanya korang , sapa reti untuk letak iklan nuffnang untuk blogskin. kalau yang sebelum ni Dik An tahu tapi untuk blogskin lansung zero , zero , zero *ikut nada lagu kosong* haha. Adik yang tolong Dik An tu dia cakap tak cantik jadi rosak kalau letak tuh. So , kalau sesiapa yang boleh tolong inform kat komen box eh , kalau dah korang buat tetap tak boleh barulah Dik An teghima kenyataan. Dasar tak boleh teghima kenyataan betul haha. Kalau tak boleh jugak mmg rezeki setakat tu jelah Dik An guna and boleh lah Dik An cash out kan .

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

2 comments:

  1. akk,, saya pun blogskin and sy letak juga nuffnang.. akak kene copy code nuffnang,,and letak je kat templates tu cume kene add2 cket .. dan dia kene letak kat tempat yg betul dlm template tu :D

    ReplyDelete
  2. ye eh ? alaaa akak tak tau bahagian mana ? adik tolong boleh ?

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.