Thursday, 18 July 2013

Thank You Syeeda Saniey


salam 9 Ramadhan semua , kejap je dah 9 hari puasa kan , alhamdulillah 9 hari puasa ni Dik An masih segar bugar walaupun tak sahur dengan nasik , later Dik An cite ye Dik An sahur dengan apa je .
entry ni Dik An nak wish bebanyak thank you dekat SYEEDA SANIEY . Haritu Dik An join GA by Syeeda Saniey ni alhamdulillah nama ada dalam senarai pemenang.


haaa Dik An menang brooch tau , cantek warna pink pulak tu , macam tau2 je Dik An minat pink kan hehe, apa2 pun terima kasih bnyak2 ye syeeda , hadiah awak dah selamat sampai kat saya tadi :)

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

4 comments:

  1. tahniah Dik An...tumpang happy untuk Dik An...

    ReplyDelete
  2. sye pmng hadiah akak ... ga alyaa najlaa .. no 33 .. ade message kt others folder.. nk tau mna other folder .. click link ni .. https://www.facebook.com/help/188872764494245

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.