Monday, 1 July 2013

Terima Kasih Nuffnang



selamat kembali ke sekolah buat adik-adik, selamat kembali bekerja buat pak cik, mak cik, kakak -kakak yang comel dan abang-abang yang handsome dan selamat membuat entry pertama di bulan Julai. Hehe.
Actually ingt pagi-pagi lagi nak ngadap blog tau sekali mak Dik An ajak kuar, so kuar lah dulu, dah balik ni baru berkesempatan berblog dan jugak check earning nuffnang.

Alhamdulillah td check earning Dik An bertambah 6 hengget tau. Selama ni paling bnyak pun 3.00 je tapi tadi check je tngok tambah 6 hengget membuatkan Dik An happy. Ye Dik An tau mungkin oghang laen lagi masyuk earning nya tak sebanyak Dik An tapi Dik An tetap nak kongsi kegembiraan Dik An dengan korang..
Dik An berterima kasih sangat pada pihak nuffnang. Kalau minggu ni earning sebanyak tu lagi mungkin Dik An dah boleh cash out tapi tak nak lah lagi, nak simpan biar berkepuk2 dulu huhu.
Dik An banyak kaji *ewah kaji tuh* macam mana nak kasi earnings meningkat kan dan Dik An ikut lah semua cara tuh, alhamdulillah. Thanks again Nuffnang !
Terima kasih jugak pada pembaca blog Dik An ni, tanpa anda mungkin earning Dik An tak meningkat sebanyak tu hehe :)

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

1 comment:

  1. tag u http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/ramadhan-giveaway-by-lees-family.html

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.