Thursday, 4 July 2013

Suka Hati Mak Nenek Je Kan


Sebelum bercerita lebih lanjut tentang title tersebut marilah Dik An bermukadimah terlebih dahulu kenapa satu hari takde update entry pun, sebab nya satu hari ni Dik An TIDO je tau. Berfaedah sungguh aktiviti Dik An harini tau. Tu je mukadimah yang pendek lagu simple hehe..

Back to the title * ewah Dik An speaking london gitu * suka hati mak nenek dia je kan nak tagged gambar kat pesbook Dik An ke pesbook beliau , dah lah Dik An tak kenal sapa, laki pulop tu, memang kuang hajo sungguh jejaka tu tau, laen lah Dik An ni retis tapi Dik An hnya insan biasa yang lagi lemah gemalai, kot ya pun korang tagged lah gmbar kat pesbook Dato CT ke ,Che Ta ke ni tak pesbook Dik An jugak jadi mangsa. Nasib Dik An cepat sedar laju-laju je Dik An removed balik tagged dia tuh and block dia . Dah dua kali jadi macam ni , haish nasib cepat sedar kalo lambat acam ne ?

Maka taknak pisang berbuah buat kali ketiga * yelah dah dua kali kan, maka pisang berbuah kali ketiga lah * Dik An membuat sedikit privacy di mana kalau sesapa nak tagged Dik An kat pesbook Dik An atau pesbook beliau sendiri Dik An kena approved dulu , kiranya korang dah tak boleh suka hati korang dah dan kena mintak permission Dik An dan suka hati mak nenek Dik An jugak lah nak approved atau tidak.
Dik An share ni sebab nak korang berjaga-jaga jugak jangan kena macam Dik An,
terima kasih sudi dengar bebelan Dik An nih.
sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

p/ s : counting days for Ramadhan * 6 hari lagi *

2 comments:

  1. sabar jerlah dengan laki tu.tapi,kalau marah nanti cepat tua.

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.