Tuesday, 9 July 2013

Sesuatu Yang Tak Pasti

selamat pagi selasa , pagi terakhir di bulan syaaban , pagi terakhir kita nak breakfast semua sebelum kita bertemu Ramadhan Al Mubarak Rabu ni. Ceh cakap Rabu tu macam lambat lagi ja =,= . padahal esok ja. Esok Dik An hoi haha ! Haa harini jangan ada yang posa pulak naa , hari ni hari syak di mana hari yang dilarang berpuasa.
Okey Dik An pasti ramai yang dah tengok video budak perempuan tu kan , alaaa yang dia buat khusus untuk pakwe tersayang sempena annivesary yang ke SEMINGGU hokey SEMINGGU ! Pada Dik An alahai kalau buat just hantar kat pakwe dia je takpe lah , ni dah kau upload ke laman sosial bagai memang ramai lah menyampah semua kan kan termasuk Dik An huhu. Kan dah ada yang wat parody , korang dah tengok parody dia ? Haha kelakar kot.
Bagi Dik An tak salah kalau nak couple bagai ni tapi jangan lah sampai buat macam tu , kalau kata korang tu dah soploh tahun fine, ramai yang masih boleh menerima tapi tak korang baru seminggu dah tu pulop masih budak sekolah. 
Jenis Dik An tak suka nak cerita bagai kalau pasal couple2 ni , learn from the lesson , kalau dah sah jadi milik Dik An haa masa tu boleh lah Dik An nak cerita bagai kat korang hihi dan Dik An jugak jenis tak suka nak sampaikan sesuatu yang tak pasti jadi ke tak. Tapi laen orang laen caranya kan ? Ada yang sebaliknya kan, apa2 pun make sure apa yang korang buat tu jangan sampai memalukan diri korang dan mak bapak korang. Mohon maaf kalau ada yang terasa.
salam ramadhan buat semua pembaca, tak sabar nak tarawih malam ni :)

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

2 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.