Saturday, 20 July 2013

Segmen Review By Ieyra Ghani




nak join klik SINI :)

alaaa nak kena review movie or drama pulak kan.. okey lah Dik An nak review drama yang dah habis tayangan nya kat Tv3 tulah , Saya Sebenarnya Isteri dia huhu..mengisah kan tentang firash arshad yang kena kawin dengan syafa aqira..haaa selebihnya korang pun dah tahu kan ? haha malas sebenarnya huhu.

anda yang baca sedang ditag !!

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)


3 comments:

  1. berita baik ! salah sorg pemenang akn dpt topap :) and ada syarat tambahan tu harap boleh ikut iye ^^

    ReplyDelete
  2. Dukacita dimaklumkan bahawasanya segmen review dibatalkan sebab peserta tak capai target..walaubagaimanapun seramai 13 org peserta yang hantar link penyertaan akan direview nanti...tq

    Salam. Jom join giveaway ini! Hadiah menarik menanti anda!
    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.