Tuesday, 9 July 2013

Penangan Candy Crush !



tadi tengah syok bergosip dengan mak bunyi fong , laju-laju lah Dik An lari g nak jawab kan , mak long Dik An ghupanya sepupu kepada mak Dik An , suaranya cemas dan memintak tolong.. Dik An dah risau dah ni , kenapa ni , ada masalah apa ghupanya long nak tnya pasal candy crush saga , haha Dik An ingt apa dia la long nak tnya , pasai Candy crush saga rupanya..Long siap nak kasi password pesbook beliau lagi nak suruh Dik An selesaikan misi di level 20 , hamboi long candy punya pasai sanggup bagi password ni hikhik..
tapi Dik An takmau lah sebab kang satu hari nnti terjadi apa2 dah orang kata kita ni tak amanah ke apakan, kang anak-anak long kata apa pulak , maka Dik An cakap long cuba dulu kalau tak boleh long mintak tolong aman,ila,nadia which is anak2 long huhu..Dik An sendiri pun dah sebulan tersekat di level 147 wuwuwuwuwu :'( . Sebulan tau tak nak dia lepas2 , Dik An akan cuba walaupun setahun lamanya huhu..seghonok tengok kawan2 Dik An dah maju ke level 2++ .

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

4 comments:

  1. HEE..banyak kut owg suka game ni..tpi akak tak tetarik lagi..tk mau cuba takut tertarik plk..hee

    ReplyDelete
  2. hehe kan...bila maen tu dia jadi macam tak puas , nak maen dan maen lagi hihi..

    ReplyDelete
  3. candy crush saya static jer kat level 69 tu... x berubah2... he he he...

    ReplyDelete
  4. hehe try lagi kak sampai boleh..jangan statik kat situ je..hehe

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.