Monday, 15 July 2013

Eh macam betol je ?




see see it's true :)

memang setepek kena ngn Dik An tau , strangers always cakap Dik An ni sombong lah pendiam lah , sebenarnya tak , Dik An ni gila-gila orangnya.. Kawan-kawan Dik An yang mana dulu ingt kenal Dik An suma cakap ''laaa aku ingt hang ni sombong ,rupanya tak'' ekekek..

sesungguhnya jangan kita judge orang macam tu je , kenali diri dia dulu , ni awak tak kenal trus nak judge cakap sombong lah apa lah kan kan ? Tapi Dik An ngaku lah dengan orang yang Dik An tak kenal memang Dik An pendiam tapi kalau dah 'kamceng' tu haaa satu taman boleh dengan sora Dik An ekekeke :)

selamat berbuka semua :)

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

1 comment:

  1. betul tu..biasa la kita tak kenal mana ley nak gelak ketawa tetiba kan..nti dorg ingat kita ni sakit pulak..hehe

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.