Friday, 5 July 2013

Dia Umpama Bidadari - Yasmin J Hunwick


salam jumaat walaupun jumaat yang lepas, tadi Dik An maen google2 ni dan terjumpa lah pasal arwah Yasmin J Hunwick ataupun Yasmin Johan ni, ye Dik An tau memang Dik An ketinggalan ketapi kan, arwah meninggal 3 jun tahun lepas tapi Dik An baru tau tentang kisah arwah. Bila tengok gambar arwah , MasyaAllah arwah memang sangat cantik umpama bidadari. Bila Dik An baca blog arwah Dik seolah2 terpanggil untuk membuat entry tentang arwah, Dik An sendiri tak tau knp...

cantik kan arwah ?

tapi Allah lebih menyayangi arwah sebab tu Allah amik arwah terlebih dahulu, arwah meninggal akibat terbabit dengan kemalangan.. Ni blog arwah Her Illusionist yang kini diambil alih oleh ibu arwah, ibu arwah sering post entry yang telah arwah tinggalkan di draft, dari pagi td Dik An sendiri dah khatam blog arwah dan bila baca tu seolah-olah mcm kenal je, bukan Dik An je cakap mcm ni, malah ramai lagi yang tak pernah berjumpa arwah pun tiba2 bermimpi tentang arwah, mengapa ? Hanya Allah je tahu..

Kisah pasal arwah jugak telah di novelkan dan sesiapa yang nak tahu lebih lanjut tentang novel tersebut boleh klik  Novel Yasmin J Hunwick dan novel ni tidak lah di jual di pasaran tapi jika anda berminat boleh pm di pesbook novel tersebut..

To arwah Yasmin walaupun saya tak kenal awak , saya tetap doakan kesejahteraan awak di alam sana, moga tenang dan damai lah di sana.

Al- Fatihah

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)



4 comments:

  1. Adik an...siapa adik nie...
    cik akak tak kenal lah pula...
    memang cantik betol tau......

    Al-fatihah utk dia.....

    Teringin cik akak nak mengenali dia...
    Siapakan dia disebalik nama tu

    ReplyDelete
  2. dia blogger jugak..dik an pun maen google2 terjumpa bnyak blog cerita pasal arwah yasmin ni, dik an pun explore lebih lanjut...cik akak try lah google2 mesti cik akak tau..

    ReplyDelete
  3. akak memang mengikuti blog ni yang diambil alih oleh mamanya...sedih sangat bila baca kisahnya...

    ReplyDelete
  4. Cantiknyer muka arwah ni.memang serupa ngan bidadari.semoga dia aman disana.

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.