Tuesday, 2 July 2013

Cekelat Cadbury Vs Dove

hai korang... harini hari yang malas buat Dik An bangun je awal tapi g heret segala bear tido depan tv pulak, kisahnya bangun tido bangun tido je lah, ok lah tu, sesuai dengan pekerjaan Dik An sekarang sebagai ahli bina badan yang tak bertauliah haha :D
korang pernah makan cekelat cadbury tak ? mestilah pernah kan... cekelat dove pulak pernah makan tak ? haaa Dik An baru tau tentang kewujudan cekelat dove ni, Dik An ingtkan dove yang syampoo tu wakaka ghupanya dove hat cekelat punya. First time makan cekelat dove ni terus Dik An jatuh cinta tau, nak lagi dan lagi. so Dik An akan mengucapkan selamat tinggal kepada cadbury selamat datang kepada dove.
Kalau cadbury punye Dik An selalu beli yang blackforest je, yang lain Dik An dah curang dngan dove hehehe..
bye cadbury :(


hai hai dove :) . yang paling Dik An suka crispy. Kalau korang tak pernah cuba, g lah try cuba, tak rugi punya, memang sedap ! :)

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

p/s : mana satu pilihan anda ?

4 comments:

  1. tekan reply xleh komen ke..xjd langsung

    ReplyDelete
  2. umm rasa nak makan cokelat la pulak memalam buta ni :c anyway tak pernah pulak try si Dove tu..mesti sedap kan? :D

    ReplyDelete
  3. anda tersenarai dalam bloglist cik akak....semak sini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/pemenang-segmen-bloglist-julai-ogos-by.html


    ingatkan dove tu tadi...shampoo..rupanya coklat juga..hihi

    ReplyDelete
  4. miss fifi : sedap coklat tu, try lah hihi :)

    cik akak : thank you :)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.